Tenis se vraća u Bol

Objavljeno na dan: 26/10/2014 od: Vedran

Accommodation, Apartments, House for rent, Rooms, Bol, Island Brac, Croatia

Nakon što je Marin Čilić osvojio US Open, ljubitelje tenisa u Hrvatskoj očekuje još jedna poslastica. Bluesun CRO Circuit dovodi više od 600 tenisača iz 60 zemalja u Bol, gdje će nastupati na nizu ITF Pro turnira u Teniskom centru Bol.

Svi ultimativni heroji bijelog sporta započinjali su svoj trnovit put na Futures turnirima. Novak Đoković, Rafael Nadal, naš Marin Čilić kao i brojni kraljevi ovog plemenitog sporta započeli su svoj put do uspjeha upravo na turnirima ove kategorije. A nakon dugih 15 godina stanke, G.Felix Lukas u Bolu od svibnja do kraja rujna 2015, organizira ITF Futures turnire – Bluesun Cro Circuit za mlade tenisače i tenisačice, čiji je pokrovitelj Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović!

Sudionicima i posjetiteljima Bluesun CRO Circuita svidjet će se blizina slavne plaže Zlatni rat, koja je na samo 5 minuta hoda od teniskih terena. Susjedni Bluesun hotel Elaphusa ima takve moderne sadržaje kao što su Noćni klub Ella, vrhunski Thalasso Wellness centar, kuglana te golf simulator.

Teniski centar Bol je kompleks od 26 zemljanih terena koji je između 1991. i 2003. ugošćavao WTA turnir “Bol Ladies Open”, na kojemu su među inima sudjelovale Ana Kurnjikova, Amelie Mauresmo, Arantxa Sanchez i mnoge druge. Radi se o vrhunskom teniskom centru smještenom u jednoj od najekskluzivnijih hrvatskih destinacija. Na raspolaganju Vam stoje kvalitetna teniska igrališta, oprema za tenis, ljubazno osoblje te vrhunske teniske škole.

Turniri su dio serije Golden Circuit, koju čini čak 20 ITF Pro turnira, što je čak 5% svih turnira iz Futures serije u svijetu. Više od 1000 tenisača i tenisačica sudjeluje u turnirima serije Golden Circuit, u čijem sklopu je po 10 muških i ženskih turnira.

Ukoliko ste zaljubljenik u ovaj profinjeni sport, morate znati da je igranje tenisa poslije kojeg se osvježite u Zlatnom ratu, najvredniji poklon kojeg si možete priušiti ove posezone.